Pomáháme učitelům lépe využívat technologie ve výuce i v další práci.
Podporujeme vzájemné učení se, spolupráci, sdílení zkušeností, nápadů, inspirací.
Vytváříme síť GEG skupin, které pořádají vzdělávací a komunitní AKCE pro učitele z okolí nebo online.

úterý 1. března 2016

GEG akce v březnu 2016

Zveme vás na akce, které pořádají v příštích týdnech GEG skupiny po celé republice!
Účelem je nejen vzájemné obohacení se o zajímavá témata, ale také setkání učitelů z okolí.

Středa 2. 3. 2016
GEG Plzeň
Nebojme se technologií ve výuce aneb inspirace on-line
Společně představíme různé on-line nástroje, které je možné využít během výuky na různých typech škol: aplikaci Popplet (rychlá tvorba myšlenkových map s texty a obrázky), QR kódy ve výuce (a jak s nimi začít), Storyboard That (pro vytváření komiksových příběhů), Padlet (k vytváření virtuálních nástěnek) a Adobeslate (pro tvorbu prezentací).

Čtvrtek 3. 3. 2016
GEG Božena (Litoměřice)
Open source počítačová učebna
Akce nejen pro správce IT učeben, ale pro všechny fandy technologií, open source zejména. Uvidíte operační systém Linux Mint 17.x a open source správce počítačových učeben - Epoptes a iTalc.

Pátek 11. 3. 2016
GEG Brno
Workshop Hours
Vzájemné obohacení dovednostmi z nejen školního IT. Nechte se zlákat na pět tematicky různorodých workshopů / ukázek z IT dovedností (programů, aplikací) členů GEG Brno, které používají ve svém profesním životě - především za katedrou, ale i mimo ni. Témata vybíráte vy!

Pátek 11. 3. 2016
GEG Novojičínsko
Otevřené vzdělávání a vzdělávací zdroje
Na akci si budeme povídat nejen o principech otevřeného vzdělání, ale zaměříme se hlavně na praktické zkušenosti s používáním otevřených výukových zdrojů.
V rámci Týdne otevřeného vzdělávání - Open Education Week!

Úterý 22. 3. 2016
GEG Učte s námi
Vyprávíme příběhy a mixujeme aplikace - 22. 3. 2016 - ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ!
Zveme vás na další přímý přenos semináře, které pro vás už tradičně připravuje skupina GEG Učte s námi. Slávek Hora a Iva Jelínková proberou storytelling a zvlášť komiksy. Ukáží vám různé aplikace a pěkně je namíchají, aby výsledek byl co nejlepší.

Středa 30. 3. 2016
GEG Strakonicko
A mám to zadarmo! Co? Přeci Google aplikace.
Na předchozím semináři si účastníci založili svůj vlastní Google účet a pustili se do prozkoumávání možností, které jim Google účet nabízí. Tento seminář nabídne prohloubení již získaných poznatků a dovedností a opět něco nového navrch. Pokud jste minule nebyli, nevadí, vše se rychle doučíte a organizátoři vám s tím velmi rádi pomohou!

Google EDU Group ČR je otevřené společenství učitelů, kteří se zajímají o technologie, jsou ochotni učit se navzájem, sdílet zkušenosti a pomáhat si. GEG ČR tvoří GEG skupiny, které působí po celé ČR a pořádají akce (nejen) pro učitele ve svém okolí.
Těšíme se na všechna setkání s vámi!

Žádné komentáře:

Okomentovat