Pomáháme učitelům lépe využívat technologie ve výuce i v další práci.
Podporujeme vzájemné učení se, spolupráci, sdílení zkušeností, nápadů, inspirací.
Vytváříme síť GEG skupin, které pořádají vzdělávací a komunitní AKCE pro učitele z okolí nebo online.

středa 11. března 2015

GEG Podřipsko: Chrome zařízení pod Řípem - 23. 3. 2015, 15:30

Chcete na vlastní oči vidět Chromebook, Chromebox nebo Chromecast? Moderní zařízení, založená na systému Chrome OS, která zažívají velký boom? A vyzkoušet si?

Chromebooky jsou notebooky nové generace, jejichž obliba rychle roste, nejen pro jejich nízkou cenu. Chromeboxy jsou miniaturní počítače v krabičce, velmi výkonné a podobně jako chromebooky také levné. Chromecast je drobné zařízení, které zasunete to HDMI portu televize a z té se stane multimediální centrum, ve kterém zobrazíte libovolnou webovou stránku, včetně videí na YouTube.

Zveme vás do Roudnice nad Labem na (šestou) akci GEG Podřipsko

  • v pondělí 23. 3. 2015 v 15:30  
  • do Soukromé podřipské SOŠ a SOU o.p.s. (nám. Jana z Dražic 169, Roudnice nad Labem). 

Rádi uvítáme nejen učitele, ale také rodiče, přátele vzdělávání a technologické nadšence. Pohrajeme si, popovídáme, posedíme u kávy či čaje. Přijďte!
Jen prosíme, zaregistrujte se, ať víme, kolik kávy a dalšího občerstvení potřebujeme.
Těšíme se na vás!


GEG Podřipsko je otevřená skupina učitelů z Roudnice a okolí, kteří rádi používají nové technologie ve škole a rádi se potkávají, aby se navzájem naučili něco nového a podělili se o zkušenosti a zážitky ze školy i odjinud. Naše setkání jsou zcela zásadně a bez výjimky příjemná, přátelská a nesou se v atmosféře vzájemné inspirace.

Žádné komentáře:

Okomentovat