Pomáháme učitelům lépe využívat technologie ve výuce i v další práci.
Podporujeme vzájemné učení se, spolupráci, sdílení zkušeností, nápadů, inspirací.
Vytváříme síť GEG skupin, které pořádají vzdělávací a komunitní AKCE pro učitele z okolí nebo online.

úterý 20. února 2018

GEGfest Praha 2018 tradičně v polovině května

GEGfest Praha 2018, konference o technologiích ve škole, kterou pořádají učitelé pro učitele, se koná v sobotu 12. 5. 2018 od 9:30 do 17:30 na Pedagogické fakultě UK. GEGfest není konference jako každá jiná. Je to oslava učitelů a učení se, je to energetická pumpa.

Dopolední program naplní několik přednášek. Ohlédneme se za pětatřiceti lety technologií ve vzdělávání a prohlédneme si současnost a budoucnost z několika úhlů pohledu, i s lehkým filozofickým zamyšlením.

Zato odpoledne jednoznačně převládne praxe, podniknete cestu za zajímavostmi a novinkami, které už někdo vyzkoušel za vás.
Nově nabídneme dva typy workshopů: inspirace a tréninky. Inspirace jsou naše klasické workshopy tak, jak je znáte z předchozích ročníků. Budou trvat 45 minut a budou volně přístupné.
Nově se budete moci přihlásit na devadesátiminutové tréninky. Proběhnou v počítačových učebnách, ale použít můžete i vlastní stroje. Budete mít víc času vyzkoušet si zajímavé možnosti jak obohatit výuku o technologické vychytávky.
Všemi workshopy vás provedou kolegové učitelé, kteří nové nápady běžně používají ve výuce!

Jako vždy budou důležité také přestávky. Při kávě, koláčcích či lahodné bagetce budeme mít čas spolu mluvit, inspirovat se navzájem. A odpočívat!

Rezervujte si čas na afterparty, vypukne na místě hned po skončení GEGfestu. Dokončíme, co jsme načali!

Detailní program připravujeme. Jisté je, že to bude opět velmi nabitý den. Nabijete si baterky a odvezete si je domů. Vydrží dlouho a my je umíme průběžně dobíjet.

GEGfest je zdarma. Připravuje ho pro vás komunita učitelů, kteří rádi učí, zkoušejí nové věci, učí se od sebe navzájem, pomáhají si. GEGfest je oslava spolupráce a otevřenosti.

Registrujte se teď na webu www.gegfest.cz!
Těšíme se na výjimečný den s vámi!

Váš #gegfest tým


Žádné komentáře:

Okomentovat